Publicerad 2017-05-21

Välkomna till Halland och den svenska västkusten!

Årets bästa tillfälle att träffa kollegor, sponsorer och branchfolk närmar sig med stormsteg!

Detta året har vi i Halland den stora äran att stå som värd för Sveriges Grisföretagares årsstämma som hålls på Hotel Tylösand - ett prisbelönt spahotell. Redan på söndagseftermiddagen kan ni passa på att kasta er i bubbelpoolen och njuta av den välförtjänta lyxen, eller ett dopp i havet för den som törs. När ni fått nog av bad kan ni mingla och umgås med alla grisvännerna, äta en superb grillbuffé och dansa loss till Soul Machine!

Måndagen bjuder på både stämma, sponsormingel och intressanta föreläsningar som inspirerar och motiverar. Vi rundar av måndagseftermiddagen med en tanke­väckande föreläsning med Dennis Westerberg som ska förmedla sina tankar om det hypermoderna ledar­skapet; tvärtom-ledarskap.

Framåt kvällen svidar vi om till den sedvanliga stämmo­banketten där vi avnjuter en härlig trerätters middag med underhållning. Därefter spelas det upp till dans med Bandet Leif.

Nya rön, nya idéer, nya tankesätt och nya vänner - det är något ni kan ta med er hem efter dessa trevliga dagar i Halland, på vår undersköna västkust.
Den som vill vara garanterad en plats på Hotel Tylösand bör anmäla sig i brådrasket. Antalet rum är begränsat och det är först till kvarn som gäller. Vi ser fram emot att träffa er!

Varmt välkomna!
önskar styrelserna för Hallands Grisföretagare och
Sveriges Grisföretagare genom Lotta Henrysson och Ingemar Olsson